ÜYE OL
|

HABER VE DUYURULAR

Kayseri İl Sağlık Müdürümüzü ziyaret ettik - 23 Ocak 2019

ASTUDER Yönetim Kurulu Başkanı Dt. İlhan Karacalar ve Yönetim Kurulu üyeleri İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’yi makamında ziyaret ederek Dernekleri hakkında bilgiler verdi. Kayseri’deki sağlık turizmi konusunda yapılacak çalışmalar ve geliştirilecek projelerin konuşuldu.

Başkan Karacalar; Kayseri merkezli olan derneklerinin tüm Türkiye’ye örnek teşkil edeceğini, Sağlık Turizminin katma değeri en yüksek turizm çeşidi olduğunu, Ülkemize ve kentimizin tanıtımına katkısının çok büyük olacağını ve yeni istihdam alanları açarak Ülke ekonomisine girdisinin diğer turizm sektörlerine göre çok daha yüksek olacağını, Kayseri’nin bu pastadan hissesine düşeni mutlaka alması gerektiğini belirtti.

İl Sağlık Müdürümüz Benli’de “ Bakanlığımız politikaları çerçevesinde ve stratejik hedefleri doğrultusunda Kayseri’de sağlık turizmi potansiyelinin geliştirilmesi için kurum olarak çalışma yürütüldüğünü belirtti. Benli; “Dünyada ve Türkiye’de sağlık turizmi son yıllarda hızla yükselişte olup birçok sebebi de içinde barındırmaktadır. Daha iyi imkanlarda farklı bir ülkede sağlığını tekrar elde etmek için yapılan sağlık turizmine özellikle ilimizde gurbetçilerimizin yoğun talebi mevcut olup yükselen bu sektörün farkındayız” dedi.

Ayrıca ziyarette; ASTUDER ile birlikte Özel Hastane Temsilcileri, Erciyes Üniversitesi, Büyükşehir Belediyesi, Sanayi ve Ticaret Odası temsilcileri katılımı ile bir çalıştay planlaması görüşüldü.

Ziyarette İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Ceylan, Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nden Ömer Yıldırım, Özel Dünyam Hastanesi’nden Feyza Yöndem, Özel Uzdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden Yasin Karagöz, Özel Magnet Hastanesi’nden Osman Yıldız, Kayseri Ticaret Odası’ndan Osman Gergin, Gevher Otel’den Hüseyin Saccıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden Mehmet Kumru, Dinç Turizm ve Ticaret Odası Üyesi Mehmet Budak hazır bulundular.

SON EKLENENLER
ANADOLU SAĞLIK TURİZM DERNEĞİ
Atatürk Bulvarı Hastane Caddesi No.44 /1 Kocasinan/ KAYSERİ
Tel: 0 352 333 22 33 / 110
Web tasarım ajansı Medyatör